Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
TREBINJE 
sa obilaskom Hercegovacke Gracanice  
NOVOGODISNJE PUTOVANJE 2024. 
fakultativni izleti MOSTAR – Manastir TVRDOS – DUBROVNIK 

TERMIN
5 DANA / 2 NOĆENJA
USLUGASMESTAJCENA PAKETA PO OSOBI
30.12.-03.01.2024.2 NOCENJA SA
DORUCKOM
Htl ACIMOVIC 3* Grad Trebinje85€
Cena paketa je sa polaskom iz:
Kraljeva, Čačka i Užica
Doplata za transfere iz drugih gradova
Iz Kragujevca (transfer do Mrčajevaca) 10€, Kruševca (transfer do Kraljeva) 13€, Trstenika (transfer do Kraljeva) 10€, Vrnjačke Banje (transfer do Kraljeva) 10€, Nisa (transfer do Kraljeva) 20 €.
Minimum za realizaciju transfera je 4 punoplative osobe.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA 
- autobuski prevoz na navedenoj relaciji ( audio, A/C) 
- smeštaj u hotelu „AĆIMOVIĆ” 3* na bazi dva noćenja sa doručkom/ švedski sto,  
- obilaske prema programu putovanja 
- usluge stručnog vodiča za vreme trajanja aranžmana 
- troškove organizacije putovanja 

CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA 
- fakultativne izlete i ulaznice 
- međunarodno zdravstveno osiguranje (može se uplatiti u agenciji) 
- individualni troškovi 

FAKULTATIVNI IZLETI 
- Mostar 20€ (minimum 25 putnika), cena za decu 10€ 
- Manastir Tvrdoš, 5€ (minimum 25 putnika) 
- Dubrovnik 20€ 

DOPLATA ZA SEDISTA I JEDNOKREVETNU SOBU 
- Raspored sedenja u autobusu pravi agencija prema prijavi putnika,za izbor sedišta važi doplata 25€ 
- Dozvoljeni prtljag jeste 1 putna torba čija dimenzija – dužina+širina+visina ne prelazi 158cm, maksimalna  težina prtljaga je 20 kg. 
- Doplata za dodatno sedište u autobusu iznosi 30€ - ISKLJUCIVO NA UPIT 
- Doplata za jednokrevetnu sobu u hotelu 3* - 25€ - ISKLJUCIVO NA UPIT 
OPIS HOTELA: „HOTEL AĆIMOVIĆ” ★★★Nedaleko od centra Trebinja, koje raspolaže sa svim svojim kulturno istorijskim spomenicima, vinskim podrumima, muzejima i manastirima, u mirnoj zoni grada pored rijeke Trebišnjice smješten je Hotel Aćimović sa svojih 26 moderno - opremljenih soba. Od centra Trebinja udaljen je svega pet minuta laganog hoda. Raspolaže sa ukupno 80 ležajeva smještenih u 26 jednokrevetnih, dvokrevetnih i trokrevetnih soba i apartmana. U sklopu objekta nalazi se cafe bar i ljetna bašta, savršeno mjesto za opuštanje uz miran i ugodan ambijent. Sve sobe su opremljene francuskim ležajem (+1,2,3 dodatna ležaja), LCD TV, mini bar, WI-FI. U Hotelu Aćimović započnite svoj dan bogatim hercegovačkim doručkom. Više informacija o hotelu na http://www.acimovictrebinje.com
1. DAN - KRALJEVO-30.12.2023. 
Polazak iz Kraljeva oko 22.00h. Vreme polaska moze biti korigovano u zavisnosti od uslova na putu i graničnim  prelazima. Putnici ce biti obavesteni o detaljima polaska dva dana pre puta. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima  radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti. 

2. DAN - TREBINJE-31.12.2023. 
U ranim jutranjim satima dolazak u Trebinje. Posle kratkog predaha odlazak do Hercegovačke Gračanice ( po  želji poznatog pesnika Jovana Dučića, sagrađena je crkva Blagovještenja Presvete Bogorodice na brdu Crkvina iznad  Trebinja, u kome je Dučić i sahranjen); Zatim fakultativni odlazak do manastira Tvrdoš (Manastir Tvrdoš posvećen  Uspenju Presvete Bogorodice, podignut je na temeljima stare crkve koja postoji u kontinuitetu od kasne antike,  obilazak manastirksih podruma vina kao i degustacija vina); Odlazak u hotel. Slobodno vreme. Oko 19 h odlazak do  Starog grada Trebinja ( grad je sagrađen na desnoj obali Trebišnjice, iznad najdubljeg mesta u rijeci, tzv. Ban-vira 
koji nosi naziv po legendi o banu koji se utopio u viru, pešačka tura sa vodičem). Slobodno vreme za individualnu  proslavu Nove godine u nekom od restorana ili na trgu. Noćenje. 

3. DAN - TREBINJE- MOSTAR- TREBINJE-01.01.2024. 
Kasni doručak (švedski sto). Slobodno vreme u Trebinju ili odlazak na fakultativni izlet u Mostar (grad je poznat  po čuvenom Starom mostu, koji je prvi kulturni spomenik u Bosni i Hercegovini koji je pod UNESCO-voj listi  zaštićenih spomenika kulture sveta). U popodnevnim satima povratak u Trebinje. Slobodno vreme za individualnu  reprizu Nove godine u nekom od restorana ili na trgu. Noćenje. 

4. DAN – TREBINJE-DUBROVNIK-KRALJEVO 02.01.2024. 
Kasni doručak (švedski sto). Nakon doručka slobodno vreme u Trebinju ili fakultativni odlazak do Dubrovnika sa lokalnim vodicem. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u Trebinje i nakon kraće pauze polaza  za Srbiju u popodnevnim časovima. 

5.DAN-KRALJEVO 03.01.2024. 
Dolazak u Kraljevo na mesto polaska oko 02h, zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim  prelazima. Kraj putovanja. 
- 30% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre putovanja;
- 30% prilikom rezervacije, ostatak čekovima graĎana do 15.03.2024. (čekovi se deponuju u agenciji prilikom rezervacije- svi čekovi datumirani svakog 15-og u mesecu)
- Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.

TMŠ

Organizator putovanja je turistička agencija Tomash Tours, broj licence 242/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Tomash Tours. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama