Informacije

SMEŠTAJ

  • Brod

Prevoz

  • Brod
  • Cenovnik
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
GRUPNO KRSTARENJE BRODOM COSTA TOSCANA
Persijski zaliv - Emirati i Oman
01.03.2024. - 09.03.2024.
- GARANTOVAN POLAZAK -

Krstarite Persijskim zalivom i posetite Ujedinjene Arapske Emirate i Oman sa organizovanim povratnim avio prevozom, svim transferima, noćenjem u Dubaiju, vodičem, 8-dnevnim krstarenjem i lučkim taksama već od 1199€

GRUPNO KRSTARENJE BRODOM COSTA TOSCANA
9-dnevno putovanje i krstarenje 01.03.2024. - 09.03.2024.

CENE ARANŽMANA PO OSOBI
- MOGUĆNOST PLAĆANJA U RATAMA -

UNUTRAŠNJA KABINA
1.199,00€

PROZORSKA KABINA
1.299,00€

BALKONSKA KABINA
1.399,00€

1. Deca do 18 godina, u kabini sa dve punoplatežne osobe, plaćaju – 699,00€
2. Doplata za 1/1 kabinu – 599,00€
3. Doplata za treću i/ili četvrtu odraslu osobu – 899,00€

CENA ARANŽMANA UKLJUČUJE:
- Povratna avio karta relaciji Beograd - Dubai - Beograd sa uključenim aerodromskim taksama
- Svi transferi aerodrom - luka - aerodrom
- Turistički vodič na našem jeziku tokom čitavog putovanja i krstarenja
- 8-dnevno krstarenje na brodu Costa Toscana (kabine na brodu sa tuš/WC, klima, sef, TV, fen, peškiri), puni pansion sa raznovrsnim jelima, voda sa aparata, kafa, čaj, užina, kapetanova gala večera sa posebnim menijem, bazeni, đakuzi, fitness centar, diskoteka, pozorište, raznovrsne dnevne aktivnosti, usluga ukrcaja i iskrcaja ličnog prtljaga
- Lučke takse u iznosu od 150€

OBAVEZNA DOPLATA NA BRODU:
- Napojnice za brodsko osoblje su obavezne i plaćaju se na brodu: 77€ po osobi za čitavo krstarenje i 38,50€ za decu starosti od 4 do 14 godina (Brodar može naknadno promeniti iznos napojnica.)

CENA ARANŽMANA NE UKLJUČUJE:
- Individualni troškovi
- Fakultativni izleti (Dubai, Abu Dabi, Muskat, Doha)
- Lična potrošnja (alkoholna i sva druga pića, koja naručujete u baru/restoranu, usluga perionice rublja, zdravstveni tretmani i tretmani lepote, usluga frizerskog salona, telefonski pozivi i internet)
- Obavezna polisa putnog zdravstvenog osiguranja koja pokriva i Covid-19
- Troškovi izdavanja svih potrebnih viza (državljani BIH i Severne Makedonije)
01.03.
Beograd - Dubai
Okupljanje grupe na Aerodromu Nikola Tesla u 20:30h kod šaltera OKI Air-a. Let Fly Dubai FZ 1750 na relaciji Beograd - Dubai sa poletanjem u 22:30h.

02.03.
Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati
Očekivano vreme sletanja na Aerodrom Dubai je u 06:50h. Nakon pasoške i carinske kontrole, transfer do Burdž Kalife gde se nalazi tržni centar Dubai Mall, najveći tržni centar na Bliskom istoku sa preko 1200 prodavnica. Transfer do luke i ukrcavanje na brod Costa Toscana. Nakon obavljenih ukrcajnih formalnosti i smeštanja u kabine, možete ručati u buffet restoranu. Noćenje na brodu koji je privezan u luci.

03.03.
Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati
Dubai, sa nešto manje od tri miliona stanovnika, jedan je od sedam emirata federacije Ujedinjenih arapskih emirata, smešten na jugoistoku Persijskog zaliva na Arabijskom poluostrvu. Dubai je sinonim za nagli privredni razvoj i bogatstvo, raskoš i luksuz, i sve to zahvaljujući izdašnim izvorima nafte. Tržni centri nisu samo mesto kupovine, već i zabave i druženja. Burdž Kalifa je najpoznatija građevina Dubaija i sa 828 metara, to je najviša zgrada na planeti, a Burdž el Arab je najčuveniji i najluksuzniji hotel. Džumeira, plaža sa belim peskom i tirkiznom bojom mora, najpoznatija je plaža Dubaija.

04.03.
Abu Dabi, Ujedinjeni Arapski Emirati
Abu Dabi je glavni grad UAE i sa nešto više od milion stanovnika, drugi grad po veličini u UAE. Abu Dabi je danas jedan od najvećih proizvođača nafte na svetu i među najbogatijim gradovima Bliskog Istoka. Kada bismo preveli sa arapskog ime Abu Dabi, doslovno značenje bi bilo "otac gazele", verovatno zbog krda arabijskih oriksa koji su nekada u velikom broju živeli u teškim pustinjskim uslovima. Glavna arhitektonska znamenitost grada je veličanstvena Velika džamija Šeika Zajeda, završena 2007. godine. Impresionira veličina prostora koji može da primi oko 41.000 vernika i belina mermera kojim je obložena ova raskošna džamija. Ova građevina je definitivno jedno od modernih svetskih čuda arhitekture. Zanimljivi su Ferrari World, Emirates Palace hotel i Predsednička palata, zatim novi spektakularni Muzej Louvre koji je sjajna mešavina orijentalnog i modernog stila u arhitekturi, a Abu Dabi je poznat i po kupovini i tržnim centrima.

05.03.
Doha, Katar
Doha je glavni grad Katara i jedan od najbrže rastućih gradova u svetu, sa velikim brojem supermodernih nebodera i gradilištima na svakom koraku. Grad se smestio u širokom zalivu, pa i ime Doha potiče od arapske reči Dohat što znači zaliv. Doha je sve do otkrića bogatih gasnih i naftnih polja bila ribarsko selo poznato po lovu na biserne školjke, da bi se sve promenilo kada su stekli nezavisnost 1971. godine, a vladari Katara odlučili da od Dohe naprave novi biser arapskog sveta. Zanimljivi delovi Dohe su Suk Vakif sa građevinama u tipičnom arapskom stilu, sa brojnim arapskim restoranima i prodavnicama, bulevar i šetalište La Corniche; West Bay je finansijski i poslovni deo grada sa sada već čuvenim "skyline-om"; i Biser, odnosno The Pearl - luksuzni stambeni kompleks sagrađen na veštačkim poluostrvima i ostrvima, sa Marinom u kojoj su usidrene preskupe jahte, lepo šetalište i restorani i kafići. Katar je poznat i po avio kompaniji Qatar Airways i po TV kući Al Jazeera.

06.03.
Dan na moru
Costa Toscana je najnoviji brod kompanije Costa klase Excellence, porinut u decembru 2021. godine. Sagrađen je u brodogradilišu Meyer Turku u Finskoj sa cenom izgradnje od preko 800 miliona evra. Brod je dugačak 337m, širok 42m, visok 65m, sa bruto tonažom od 185.010 tona i maksimalnom brzinom od 23 čvorova. Maksimalni kapacitet broda je 6730 putnika u 2663 kabina o kojima se brine posada od 1700 članova. Costa Toscana na 19 paluba, od kojih je 15 dostupno putnicima, nudi mnoštvo sadržaja koji su na raspolaganju putnicima: restorani, bazeni i vodeni park, teretana, sportski tereni za košarku, odbojku... Za najmlađe, odvojen je poseban deo samo za njihovu igru i zabavu. Da u svakom trenutku krstarenja bude zanimljivo, pobrinuće se pozorište sa predstavama u stilu Brodveja i Las Vegasa, diskoteka, kazino, barovi i saloni. U samom srcu broda nalazi se luksuzni Spa, rajska oaza mira. Ovaj raskošni spa centar nudi mnoštvo mogućnosti za opuštanje od sauna i turskih kupatila, prostora za opuštanje do sobe za masažu.

07.03.
Muskat, Oman
Sultanat Oman je slabo naseljena država u jugozapadnom delu Arabijskog poluostrva i pustinja zauzima najveći deo teritorije ove zemlje. Maskat ili u prevodu "sigurno sidrište" je sa nešto više od milion stanovnika glavni i najveći grad Omana. Maskat je poznat po peščanim plažama koje se nalaze nedaleko od grada, a obavezno mesto posete su živopisni Mutrah suk i moderna džamija Sultana Qaboosa. Od starih znamenitosti, važna su utvrđenja iz portugalskog perioda vladavine, a od najnovijih znamenitosti, tu su Kraljevska opera i Nacionalni muzej. Zahvaljujući umerenoj politici koju od 1970. godine vodi apsolutistički vladar Sultan Qaboos, Oman je zemlja mira.

08.03.
Dubai, Ujedinjeni Arapski Emirati
Dubai nudi mnoštvo zanimljivih sadržaja i fakultativnih izleta koji se mogu organizovati: džip safari u pustinji, suk zlata i začina, Miracle Garden, Fontane, Marina... Noćenje na brodu koji je privezan u luci.

09.03.
Dubai - Beograd
Nakon doručka, iskrcavanje sa broda i slobodno vreme u Dubaiju. U popodnevnim satima, transfer do Aerodroma Dubai. Let Fly Dubai FZ 1749 na relaciji Dubai - Beograd sa poletanjem u 18:20h i očekivanim vremenom sletanja u 21:30h na Aerodrom Nikola Tesla. Kraj putovanja.
Cene su iskazane u stranoj valuti (EUR), a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

Prilikom prijavljivanja i zaključivanja ugovora o putovanju, potrebno je uplatiti 40% od ukupne vrednosti aranžmana, a ostatak najkasnije 15 dana pred polazak. Uplata se može izvršiti gotovinom, čekovima, uplatom na račun agencije ili platnim karticama
(Visa, MasterCard, Maestro i Dina). Za uplate iz inostranstva dostavljamo instrukcije za plaćanje.

ALEG

Organizator putovanja je turistička agencija Allegra Krstarenja, broj licence OTP 98/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Allegra Krstarenja. OUP

Top ponude

Ovo su ponude koje smo izdvojili za vas

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama