Feb 22, 2019 Last Updated 7:47 AM, Jun 10, 2017

O nama

Konvoj travel doo preduzeće za saobraćaj, trgovinu i turizam osnovano je 19.11.1992.godine u Gornjem MIlanovcu. U sklopu privrednog društva već dugi niz godina, uspešno posluje i turistička agencija Konvoj travel.

Posedujemo licencu OTP 288/2010 izdatu od strane Agencije za privredne registre i članice smo YUTA.

Tokom svog dugogodišnjeg postojanja, korektnim i domaćinskim odnosom prema brojnim korisnicima naših usluga, stekli smo veliko poverenje na tržištu. Ono po čemu smo prepoznatljivi je organizovanje letovanja, zimovanja, banjskog turizma, duhovno-verskog turizma, djačkog, omladinskog i seoskog turizma.

Bavimo se i vanlinijskim prevozom koje uključuje djačke ekskurzije, poklonička putovanja, organizovani prevoz sportista, izlete raznih udruženja i sindikata.

Autobusi KONVOJ TRAVEL-a poznati su kako na teritoriji cele Srbije tako i širom čitavog regiona. Osnovni moto našeg rada je temeljna analiza svake stavke koja se nadje u ponudi, angažovanje profesionalnih pratilaca grupa i vodiča, kao i predstavnika agencije, koji su na usluzi našim korisnicima na svim našim destinacijama.

Putovanja nisu samo zabava, već je najzabavniji način da se uči, saznaje, istražuje i oplemenjuje duh. Zbog toga bi ih tako trebalo i koristiti.
Za sve Vaše predloge i sugestije TA Konvoj travel Vam stoji na usluzi.

Dodjite da zajedno otkrijemo neotkriveno!

Konvoj travel
22 godine sa Vama

Preuzimanje: Ugovor o subagenturi