KONVOJ TRAVEL
  • Heroja Draževića 10đ, 32300 Gornji Milanovac
  • +381648259074
  • +38132717901
  • konvoj-travel@mts.rs

O NAMA

Konvoj travel

Konvoj travel doo preduzeće za saobraćaj, trgovinu i turizam osnovano je 19.11.1992.godine u Gornjem Milanovcu. U sklopu privrednog društva već dugi niz godina, uspešno posluje i turistička agencija Konvoj travel.

Posedujemo licencu OTP 288/2010 izdatu od strane Agencije za privredne registre i članice smo YUTA.

Tokom svog dugogodišnjeg postojanja, korektnim i domaćinskim odnosom prema brojnim korisnicima naših usluga, stekli smo veliko poverenje na tržištu. Ono po čemu smo prepoznatljivi je organizovanje letovanja, zimovanja, banjskog turizma, duhovno-verskog turizma, djačkog, omladinskog i seoskog turizma.

Bavimo se i vanlinijskim prevozom koje uključuje djačke ekskurzije, poklonička putovanja, organizovani prevoz sportista, izlete raznih udruženja i sindikata.

Autobusi KONVOJ TRAVEL-a poznati su kako na teritoriji cele Srbije tako i širom čitavog regiona. Osnovni moto našeg rada je temeljna analiza svake stavke koja se nadje u ponudi, angažovanje profesionalnih pratilaca grupa i vodiča, kao i predstavnika agencije, koji su na usluzi našim korisnicima na svim našim destinacijama.

Putovanja nisu samo zabava, već je najzabavniji način da se uči, saznaje, istražuje i oplemenjuje duh. Zbog toga bi ih tako trebalo i koristiti.
Za sve Vaše predloge i sugestije TA Konvoj travel Vam stoji na usluzi.

Dodjite da zajedno otkrijemo neotkriveno!

Konvoj travel
23 godine sa Vama

Destinacije

Svaki putnik i zaljubljenik u druge zemlje i kulture govori da je njegova lista „must“ destinacija svake godine sve veća i veća. Svaki put kada zakoračite nogom na novo i neistraženo tlo, vaše ambicije rastu i javljaju se želje za novim turističkim destinacijama.

Putno osiguranje

Tokom turističkog ili poslovnog boravka u inostranstvu, nepredvidjeni zdravstveni problemi mogu Vam poremetiti planove, a putno osiguranje Vam pomaže vam da polisom međunarodnog putnog osiguranja takve situacije prevazidjete.

Prevoz

Naše dugogodišnje iskustvo u organizaciji aranžmana i prevozu putnika, poznati su kako širom naše zemlje tako i van njenih granica. Od nas možete iznajmiti autobuse i kombi vozila turističke klase, sa audio/DVD opremom, klimom i ostalim pratećim uredjajima.

Konvoj travel doo preduzeće za saobraćaj, trgovinu i turizam osnovano je 19.11.1992. godine u Gornjem Milanovcu. U sklopu privrednog društva već dugi niz godina, uspešno posluje i turistička agencija Konvoj travel.
Licenca kategorije A 20 OTP 247/2020
od 01.02.2020. godine