Dec 18, 2018 Last Updated 7:47 AM, Jun 10, 2017

Nova godina

Novogodišnja putovanja su prilika da doživite nešto drugačije, da upoznate nove kulture, radite neobične stvari koje su deo prazničnih običaja zemlje u koju putujete, da stvorite nova prijateljstva… Novogodišnji duh i praznični ambijent je poseban u svakoj od evropskih prestonica, a vi možete biti deo te magije i Novu godinu možete dočekati na drugačiji i uzbudljiviji način.

ISTANBUL

3 noći

Istanbul, Nova godina - 3 noći
Istanbul – grad koji leži na dva kontinenta, spoj istoka i zapada, Evrope i Azije, sa svojom raskošnom kulturnom ostavštinom, nikad ne prestaje da oduševljava.

MILANO

2 noći

Milano, Nova godina -  2 noći
Milano je prestonica Lombardije i najveći industrijski grad Italije.
Smatra se privrednim i modnim centrom, sa preko 1,5 milion stanovnika. 

BEČ

2 noći

Beč, Nova godina - 2 noći
Beč je jedna od najstarijih metropola u srcu Evrope, carski grad i mesto ukrštanja raznih kultura i uticaja. Jedno je od najomiljenijih evropskih odredišta turista iz čitavog sveta.

MOSKVA

4 noći / avio

Moskva, Nova godina - 4 noći
Doček Nove Godine je jedan od najomiljenijih i najveselijih praznika u Rusiji. Nova godina se dočekuje uz šampanjac i zvuke kremaljskih crkvenih zvona koja otkucavaju ponoć.

TREBINJE

2 noći

Istanbul, Nova godina -  noći
Koliko je lepo, pomalo bajkovito i veoma šarmantno, najbolje se vidi sa brda Crkvine na kojem se nalazi Hercegovačka Gračanica, manastir koji je urađen kao verna kopija istoimenog kosovskog manastira.

KRAKOV

3 noći

Istanbul, Nova godina -  noći
Osetite prazničnu atmosferu na prelepim trgovima, istražite Stari grad, posetite muzeje, prepustite se dinamičnom noćnom životu i otkrijte zašto je Krakov grad mladih.

TOSKANA

2 noći

Istanbul, Nova godina -  noći
MONTEKATINI TERME – jedna od najluksuznijih banja u Italiji. Nalazi se na oko 35 km od Firence. Ovo živopisno mesto ima veliki broj termalnih izvora, parkova i privlači veliki broj turista tokom cele godine.

SOFIJA

2 noći

Istanbul, Nova godina -  noći
SOFIJA je glavni i najveći grad Republike Bugarske. Ima oko 1.400.000 stanovnika. Sofija je i sedište dva okruga, grada Sofije i Sofijske oblasti, koga čine gradska predgrađa.

BERLIN

3 noći

Istanbul, Nova godina -  noći
Jedan od najlepših gradova na svetu, specifičan u svakom pogledu. Kulturna prestonica Evrope, mešavina istoka i zapada, studentski i naučni centar... Neverovatna energija grada mladih ljudi!

RIM

3 noći

Istanbul, Nova godina -  noći
Rim je kulturno-istorijski centar Italije i Evrope, a stari deo Rima je pravi muzej na otvorenom u kome se nalaze ostaci drevnih građevina, trijumfalni lukovi, trg sa fontanama, Koloseum...

BUDIMPEŠTA

3 noći

Istanbul, Nova godina -  noći
Dunav razdvaja grad na Budim i Peštu. Budim-brdoviti deo, koji je šarmantnija i starija oblast, čijoj atmosferi doprinose kaldrmisane ulice, živopisne kuće i srednjovekovna kultura. Pešta je smeštena na prostranom i ravnom terenu...

SOLUN

2 noći

Istanbul, Nova godina -  noći
Solun je oduvek bio raskrsnica civilizacija, mesto gde se susreću Istok i Zapad, mešavina velikih kultura i religija. Danas je to grad raskošne lepote i gostoprimljivih ljudi...