KONVOJ TRAVEL
  • Heroja Draževića 10đ, 32300 Gornji Milanovac
  • +381648259070
  • +38132717901
  • konvoj-travel@mts.rs

TUZLA

G. MILANOVAC – TUZLA – BIJELJINA-G.MILANOVAC
– jednodnevni izlet –

Polazak iz G.Milanovca dana 01.05.2019 godine, sa centra,u 05:00 sata. Put vodi preko Ljiga, Valjeva, Loznice i Zvornika uz kraće pauze za odmor, osveženje i granične formalnosti do Tuzle.
Po dolasku u Tuzlu obilazak grada u pratnji lokalnog vodiča.
Slobodno vreme za odmor, obilazak i osveženje u kompleksu Panonskog jezera.
Jezera se nalaze u centru Tuzle. Prvo jezero napravljeno je 2003. a drugo 2006. godine. U kompleksu Panonskih jezera nalazi se i Sojeničko neolitsko naslje, sportski tereni, slani slapovi te mnogi drugi sadržaji. Panonska jezera predstavljaju jedinstvene primere slanih jezera u Evropi, te imaju lekovita svojstva zahvaljujući sadržaju soli i drugih minerala. Voda u jezerima neprestano kruži, i prečišćava se peščanim filterima. Unutar kompleksa Panonskog jezera, 2006. godine izgrađen je i otvoren prvi Arheološki park neolitskog sojeničkog naselja u Bosni i Hercegovini i jugoistočnoj Evropi. Arheološki park predstavlja rekonstrukciju dela neolitskog sojeničkog naselja otkrivenog u Tuzli.
Park je muzej na otvorenom smešten u jugoistočnom delu kompleksa Panonskog jezera oslonjen na brežuljkasto uzvišenje uz obalu Panonskog jezera, i ima za cilj da posetiocima predstavi deo arheološke i istorijske prošlosti grada Tuzle, kao i način života, kako materijalnog tako i duhovnog, a posebno prvu proizvodnju soli u neolitskom dobu.
Iz Tuzle putovanje nastavljamo do Bijeljine i crkve Pet jezera. Crkva je izradjena u rusko-srpskom stilu.Ceo kompleks je lepo uredjen, tako da svakom posetiocu zastane dah.Nakon obilaska crkve i kompleksa, put nastavljamo do etno sela Staniošić. Slobodno vreme za individualno razgledanje.
U kasnim popodnevnim satima povratak za Gornji Milanovac, uz kraća usputna zadržavanja radi odmora.


CENA IZLETA 2.700,00 din. po osobi.


Način plaćanja: gotovinski ili u dve rate/može i administrativnom zabranom/
Aranžman sadrži:
– prevoz turističkim autobusom
– organizacija i vođstvo puta ispred agencije

Aranžman ne sadrži:
Ulaznica: za kompleks panonskih jezera je oko 5 eur,
Napomena: za prelazak granice potrebna je važeća lična karta ili pasoš, a za maloletna lica isključivo pasoš i saglasnost roditelja.
Organizator zadržava pravo promene redosleda sadržaja u programu,u zavisnosti od trenutnih okolnosti.
Valuta: konvertibilna marka u odnosu prema euru 2 marke za 1 euro.

Kalkulacija rađena na bazi 45 putnika po autobusu.
Uz ovaj program važe Opšti usloviorganizatora putovanja, agencije Konvoj Travel Gornji Milanovac.

 

Destinacije

Svaki putnik i zaljubljenik u druge zemlje i kulture govori da je njegova lista „must“ destinacija svake godine sve veća i veća. Svaki put kada zakoračite nogom na novo i neistraženo tlo, vaše ambicije rastu i javljaju se želje za novim turističkim destinacijama.

Putno osiguranje

Tokom turističkog ili poslovnog boravka u inostranstvu, nepredvidjeni zdravstveni problemi mogu Vam poremetiti planove, a putno osiguranje Vam pomaže vam da polisom međunarodnog putnog osiguranja takve situacije prevazidjete.

Prevoz

Naše dugogodišnje iskustvo u organizaciji aranžmana i prevozu putnika, poznati su kako širom naše zemlje tako i van njenih granica. Od nas možete iznajmiti autobuse i kombi vozila turističke klase, sa audio/DVD opremom, klimom i ostalim pratećim uredjajima.

Top destinacije za nezaboravno letovanje...
Prelepa letovališta u Konvoj Travel-u.

Konvoj travel doo preduzeće za saobraćaj, trgovinu i turizam osnovano je 19.11.1992. godine u Gornjem Milanovcu. U sklopu privrednog društva već dugi niz godina, uspešno posluje i turistička agencija Konvoj travel.