KONVOJ TRAVEL
  • Heroja Draževića 10đ, 32300 Gornji Milanovac
  • +381648259074
  • +38132717901
  • konvoj-travel@mts.rs

SREBRNO JEZERO

SREBRNO JEZERO
– jednodnevni izlet 11.07.2020. –

Polazak sa centra u G. Milanovcu 08:00 sati. Putuje se preko Čačka, Kragujevca, Batočine i Požarevca do Srebrnog Jezera, uz kraće pauze za odmor i osveženje. Po dolasku na jezero, slobodno vreme za individulne aktivnosti do 18:00 sati, kada je predviđen povratak.
Srebrno jezero je jedno od najpoznatijih turističkih izletišta u Srbiji. Jezero je rečni rukavac Dunava koje se nalazi na 2km od Velikog Gradišta. Geografski položaj, prirodne lepote i blizina Beograda doprineli su da Srebrno jezero postane vrlo popularno mesto za turiste i ribolovce, ljude koji znaju da uživaju.
Srebrno jezero je dugačko 14 km i široko oko 300 m, a ime srebrno ponelo je jer u popodnevnim satima, kada sunce zađe iza Karpata, milioni iskrica čine da voda ima srebrni odsjaj. Takođe ga nazivaju i srpsko more. Zbog izuzetne lepote, smatra se draguljem kontinentalnog turizma u ovom delu Srbije.
Sveža, besprekorno čista i bistra voda se postiže zahvaljujući snažnim pumpama koje obezbeđuju stalno niži nivo od Dunava.
Srebrno jezero je bogato ribom i predstavlja pravi raj za pecaroše. Razvijeni sportovi na vodi nude mogućnost aktivnog odmora i uživanja u skijanju na vodi, dok oni koji vole miran odmor mogu da uživaju u bagremovoj hladovini i odličnoj klimi.

CENA ARANŽMANA – 1.600,00 po osobi

Način plaćanja: do polaska

Aranžman sadrži:
– Prevoz turističkim autobusom
– Vođstvo puta ispred agencije

Aranžman ne sadrži:
-individualne troškove

Kalkulacija radjena na minimum 25 prijavljenih putnika.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencje Konvoj Travel Gornji Milanovac.

 

Destinacije

Svaki putnik i zaljubljenik u druge zemlje i kulture govori da je njegova lista „must“ destinacija svake godine sve veća i veća. Svaki put kada zakoračite nogom na novo i neistraženo tlo, vaše ambicije rastu i javljaju se želje za novim turističkim destinacijama.

Putno osiguranje

Tokom turističkog ili poslovnog boravka u inostranstvu, nepredvidjeni zdravstveni problemi mogu Vam poremetiti planove, a putno osiguranje Vam pomaže vam da polisom međunarodnog putnog osiguranja takve situacije prevazidjete.

Prevoz

Naše dugogodišnje iskustvo u organizaciji aranžmana i prevozu putnika, poznati su kako širom naše zemlje tako i van njenih granica. Od nas možete iznajmiti autobuse i kombi vozila turističke klase, sa audio/DVD opremom, klimom i ostalim pratećim uredjajima.

Top destinacije za nezaboravno letovanje...
Prelepa letovališta u Konvoj Travel-u.

Konvoj travel doo preduzeće za saobraćaj, trgovinu i turizam osnovano je 19.11.1992. godine u Gornjem Milanovcu. U sklopu privrednog društva već dugi niz godina, uspešno posluje i turistička agencija Konvoj travel.