KONVOJ TRAVEL
  • Heroja Draževića 10đ, 32300 Gornji Milanovac
  • +381648259074
  • +38132717901
  • konvoj-travel@mts.rs

SARAJEVO

SARAJEVO

– dva dana / jedno noćenje/ –

Subota 15.02.2020 godine
Polazak sa centra iz Gornjeg Milanovca u 04. sata. Putovanje preko Čačka, Požege, Užica i Mokre Gore, sa kraćim usputnim pauzama za odmor i granične formalnosti do Višegrada, gde je planirana pauza za razgledanje ćuprije na Drini, koja je ušla u svetsku baštinu kulture i nalazi se pod zaštitom UNESCA. Slobodno vreme u Andrićgradu. Nastavak putovanja ka Sarajevu.
Po dolasku u Sarajevo, panoramsko razgledanje grada: mostovi na Miljacki, Gradska većnica, Inat kuća, Careva džamija, Latinski most, pravoslavna crkva, katolička katedrala, Baščaršija šetnja najstarijim gradskim ulicama pored Begove džamije, Kazandžiluk ulica.
Smeštaj u hotel. Slobodno vreme. Večera sa muzikom. Noćenje.

Nedelja 16.02.2020 godine
Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno vreme ili fakultativni odlazak na Vrelo Bosne. Po povratku faskultatzivni izlet na Trebević. Vožnja žičarom i slične aktivnosti.
Povratak u Sarajevo. Slobodno vreme na Baš čaršiji.
U večernjim satima polazak za Srbiju.
Dolazak u G. Milanovac oko ponoći.

Cena Aranžmana – 60 eura

Plativo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan uplate.

Način plaćanja:
– u dve mesečne rate: prva 30 eura do polaska, druga 30 eura
30 dana nakon korišćenja uz deponovane čekove ili administrativnu zabranu.

Aranžman sadrži:
-prevoz turističkim autobusom od 30 ili 57, mesta,kompletna oprema,
-smeštaj u hotelu“ BM „**** na bazi polupansiona /svečana večera i piće sa muzikom, kontinentalno posluživanje, doručak-švetski sto u 1/2 i 1/3 sobama,
-lokalni vodič u Sarajevu i Mostaru,
-vodjstvo puta ispred agencije
-organizacioni troškovi

Aranžman ne sadrži:
– putno zdravstveno osiguranje,koje za odrasle osobe iznosi 258,00 dinara, za osobe do 18 godina starosti 176,00 dinara, a za osobe preko 70 godina starosti 662,00 dinara.
– za prelazak granice potrebna je važeća lična karta,a za decu obavezan je pasoš i ovlašćenje roditelja, u koliko bez njih putuju,
– poseta Vrelu Bosne – fakultativa 5 eura, a Trebević 15 eura

Što se tiče novca: važeća valuta su konvertibilne marke 1 euro = 2 konvertibilne marke.Za realizaciju fakultativnih programa minimum 20 putnika.
U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa ili otkaza putovanja najkasnije 7 dana pre početka putovanja. Organizator putovanja zadržava pravo izmene programa putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu u zavisnosti od objektivnih okolnosti)

Kalkulacija rađena za minimum 50 plativih putnika.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja, agencije Konvoj Travel Gornji Milanovac.

Destinacije

Svaki putnik i zaljubljenik u druge zemlje i kulture govori da je njegova lista „must“ destinacija svake godine sve veća i veća. Svaki put kada zakoračite nogom na novo i neistraženo tlo, vaše ambicije rastu i javljaju se želje za novim turističkim destinacijama.

Putno osiguranje

Tokom turističkog ili poslovnog boravka u inostranstvu, nepredvidjeni zdravstveni problemi mogu Vam poremetiti planove, a putno osiguranje Vam pomaže vam da polisom međunarodnog putnog osiguranja takve situacije prevazidjete.

Prevoz

Naše dugogodišnje iskustvo u organizaciji aranžmana i prevozu putnika, poznati su kako širom naše zemlje tako i van njenih granica. Od nas možete iznajmiti autobuse i kombi vozila turističke klase, sa audio/DVD opremom, klimom i ostalim pratećim uredjajima.

Top destinacije za nezaboravno letovanje...
Prelepa letovališta u Konvoj Travel-u.

Konvoj travel doo preduzeće za saobraćaj, trgovinu i turizam osnovano je 19.11.1992. godine u Gornjem Milanovcu. U sklopu privrednog društva već dugi niz godina, uspešno posluje i turistička agencija Konvoj travel.
Licenca kategorije A 20 OTP 247/2020
od 01.02.2020. godine