KONVOJ TRAVEL
  • Heroja Draževića 10đ, 32300 Gornji Milanovac
  • +381648259070
  • +38132717901
  • konvoj-travel@mts.rs

POŽAREVAC - GOLUBAC

GORNJI MILANOVAC-POŽAREVAC-GOLUBAC-SREBRNO JEZERO-GORNJI MILANOVAC
– jednodnevni izlet –

Polazak iz G.Milanovca, 20.04. 2018, godine u 06:00 sati sa centra. Put vodi preko Topole,uz kraću pauzu za odmor , Mladenovca do Požarevca.Po dolasku u Požarevac poseta etno parku Tulba. U okviru Narodnog muzeja Požarevac, formiran je 1972. godine Etno-park na brdu Tulba. Cilj je da se na javnom mestu prikažu tradicionalne vrednosti narodne arhitekture Braničevskog kraja.
U Etno-parku nalaze se tri objekta: dvodelna i četvorodelna kuća i ambar za skladištenje žitarica. Oko ove male celine počinje da se razvija Muzej na otvorenom. Nakon obilaska u pratnji kustosa, nastavak puta do Ergele Ljubičevo. Obilazak ergele u pratnji vodiča. Kraći predah.
Sledeća destinacija je manastir Tuman.Skriven u nedirnutoj prirodi,okružen sa svih strana lepotom božje tvorevine, paljen i obnavljan, manastir Tuman broji vekove. Narodno predanje ga vezuje za ime proslavljenog junaka Miloša Obilića. U njemu se na poseban način doživljavaju i ispunjavaju molitve. Nedaleko od manastira u gustoj bukovoj šumi, nalazi se isposnica svetog Zosima. Ovde treba doći, videti i sve to doživeti.
Sledeća destinacija je Golubačka tvrđava, jedinstvena i nedeljiva funkcionalna celina. Fakultativni obilazak tvrdjave.
Iz Golubca put vodi do Srebrnog Jezera. Slobodno vreme za šetnju , kupanje , uživanje i ručak/fakultativno/.
U 17 sati, polazak za G.Milanovac, uz kraća usputna zadržavanja radi odmora.
Dolazak na polaziošte u večernjim satima.

CENA ARANŽMANA – 1.900,00 po osobi

Način plaćanja: do polaska
Aranžman sadrži:
– Prevoz turističkim autobosom ,kompletna oprema
-vodič ispred agencije
Napomena:
– Ulaznice za Eko park Tula u Požarevcu…………………100,00 dinara
– Ulaznice za Golubačku tvrđavu……………………………200,00 dinara
– Ulaznice za Ergelu Ljubičevo u koliko se posećuje muzej………….150,00 dinara

Kalkulacija rađena na bazi 45 plativih putnika.
Organizator putovanja Agencija Konvoj Travel G.Milanovac.

 

Destinacije

Svaki putnik i zaljubljenik u druge zemlje i kulture govori da je njegova lista „must“ destinacija svake godine sve veća i veća. Svaki put kada zakoračite nogom na novo i neistraženo tlo, vaše ambicije rastu i javljaju se želje za novim turističkim destinacijama.

Putno osiguranje

Tokom turističkog ili poslovnog boravka u inostranstvu, nepredvidjeni zdravstveni problemi mogu Vam poremetiti planove, a putno osiguranje Vam pomaže vam da polisom međunarodnog putnog osiguranja takve situacije prevazidjete.

Prevoz

Naše dugogodišnje iskustvo u organizaciji aranžmana i prevozu putnika, poznati su kako širom naše zemlje tako i van njenih granica. Od nas možete iznajmiti autobuse i kombi vozila turističke klase, sa audio/DVD opremom, klimom i ostalim pratećim uredjajima.

Top destinacije za nezaboravno letovanje...
Prelepa letovališta u Konvoj Travel-u.

Konvoj travel doo preduzeće za saobraćaj, trgovinu i turizam osnovano je 19.11.1992. godine u Gornjem Milanovcu. U sklopu privrednog društva već dugi niz godina, uspešno posluje i turistička agencija Konvoj travel.