KONVOJ TRAVEL
  • Heroja Draževića 10đ, 32300 Gornji Milanovac
  • +381648259074
  • +38132717901
  • konvoj-travel@mts.rs

MANASTIRI KOSOVA I METOHIJE

MANASTIRI KOSOVA I METOHIJE

– dva dana / jedno noćenje/ –

Prvi dan 28.03.2020.
-Polazak iz Gornjeg Milanovca ispred Udruženja penzionera u 02:00 sata. Noćna vožnja preko Kraljeva, Raške i Leposavića uz kraća usputna zadržavanja radi odmora i graničnih formalnosti do Kosovske Mitrovice.
Dolazak u Kosovsku Mitrovicu u jutarnjim časovima između 06-07:00h, kada će se grupi pridružiti lokalni vodič. Kraći odmor za kafu a zatim obilazak podeljenog grada, Crkva Sv.Dimitrija, spomenik Caru Lazaru, Lazareva promenada. Obilazak spomen kompleksa Gazimestan kod Prištine. Obilazak muzeja i Muratovog turbeta u Mazgitu. Nastavak puta preko Pristine do Peći. Obilazak Pećke Patrijaršije. Nastavak puta do Dečana i obilazak Manastira Visoki Dečani. Putovanje se nastavlja preko Đakovice do Prizrena. Usputno kraće zadržavanje za fotografisanje na Svanjskom i terzijskom mostu. Dolazak u Prizren. Pešačka tura i obilazak Saborne crkva Sv.Đordja, Crkva Sv.Nikole, Bogoslovije, Bogorodice Ljeviške, Šadrvan, Sinan pašina džamija, Muzej Prizrenske lige, hamam, derviška tekija i manastir Sv.Arhangela u Dusanovom gradu. Smeštaj u konaku manastira. Noćenje.

Drugi dan 29.03.2020.
-Doručak.Nastavak puta do Gračanice. Poseta arheoloskom lokalitetu Ulpijana i manastiru Gračanica. Nastavak puta do Prištine. Panoramski obilazak Prištine. Slobodno vreme.
Povratak preko Mitrovice, Leposavića,Raške i Kraljeva za G. Milanovac.
Dolazak u Gornji Milanovac planiran je u kasnim večernjim satima.

CENA ARANŽMANA: 3.900,00 din.po osobi

Način plaćanja: na rate do polaska

Aranžman sadrži:
– Prevoz turističkim autobusom, sa kompletnom opremom
– Smeštaj u konaku manastira Sv.Arhangela u 1/2,1/3 i 1/4 sobama sa kupatilom, internetom i sl. na bazi noćenja sa doručkom – kontinentalno posluživanje
– Lokalni vodič, dva dana
– Organizacioni troškovi

Aranžman ne sadrži:
– Individualne troškove,
– Ulaznice za lokalitete gde se ulaznice naplaćuju

Što se tiče novca: valuta je euro i dinar.

Napomena: za prelazak granice potrebna je važeća lična karta.
Kalkulacija rađena za minimum 45 putnika po autobusu. U slučaju nedovoljno prijavljenih putnika, Agencija zadržava pravo otkaza putovanja 5 dana pre polaska na put.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi organizatora putovanja, agencije Konvoj Travel Gornji Milanovac.

 

Destinacije

Svaki putnik i zaljubljenik u druge zemlje i kulture govori da je njegova lista „must“ destinacija svake godine sve veća i veća. Svaki put kada zakoračite nogom na novo i neistraženo tlo, vaše ambicije rastu i javljaju se želje za novim turističkim destinacijama.

Putno osiguranje

Tokom turističkog ili poslovnog boravka u inostranstvu, nepredvidjeni zdravstveni problemi mogu Vam poremetiti planove, a putno osiguranje Vam pomaže vam da polisom međunarodnog putnog osiguranja takve situacije prevazidjete.

Prevoz

Naše dugogodišnje iskustvo u organizaciji aranžmana i prevozu putnika, poznati su kako širom naše zemlje tako i van njenih granica. Od nas možete iznajmiti autobuse i kombi vozila turističke klase, sa audio/DVD opremom, klimom i ostalim pratećim uredjajima.

Top destinacije za nezaboravno letovanje...
Prelepa letovališta u Konvoj Travel-u.

Konvoj travel doo preduzeće za saobraćaj, trgovinu i turizam osnovano je 19.11.1992. godine u Gornjem Milanovcu. U sklopu privrednog društva već dugi niz godina, uspešno posluje i turistička agencija Konvoj travel.
Licenca kategorije A 20 OTP 247/2020
od 01.02.2020. godine