KONVOJ TRAVEL
  • Heroja Draževića 10đ, 32300 Gornji Milanovac
  • +381648259074
  • +38132717901
  • konvoj-travel@mts.rs

MANASTIR TUMANE

GORNJI MILANOVAC-manastir TUMANE-GORNJI MILANOVAC
– jednodnevni izlet –

/po jedinstvenoj prodajnoj ceni/

Polazak iz G.Milanovca, 29.02.2020 godine u 06:00 sati sa centra, iz Čačka u 06:30 patking Roda centar. Put vodi preko Kragujevca,/u 07:30 parking kod Železničke stanice/I Mladenovca do Smedereva, uz usputnu pauzu za prvu jutarnju kafu I kraći predah.Poseta Smederevskoj tvrdjavi .Nastavak putovanja do Požarevca.Po dolasku u Požarevac slobodno vreme u kompleksu ergele Ljubičevo.

Nastavak putovanja do manastira Tuman. Skriven u nedirnutoj prirodi, okružen sa svih strana lepotom božje tvorevine, paljen i obnavljan, manastir Tuman broji vekove. Narodno predanje ga vezuje za ime proslavljenog junaka Miloša Obilića. U njemu se na poseban način doživljavaju i ispunjavaju molitve. Nedaleko od manastira, u gustoj bukovoj šumi, nalazi se isposnica svetog Zosima. Ovde treba doći, videti i sve to doživeti.
Iz Manastira Tumena put vodi do Srebrnog Jezera. Slobodno vreme za šetnju, odmor i uživanje .
U 17 sati , polazak za G.Milanovac, uz kraća usputna zadržavanja radi odmora.
Dolazak na polazište u večernjim satima.

Cena prevoza:
1.200,00 dinara iz G.Milanovca
1.500,00 dinara iz Čačka
1.400,00 dinara iz Kragujevca

Način plaćanja: do polaska

Aranžman sadrži:
– Prevoz turističkim autobosom ,kompletna oprema
– Vodič ispred agencije po autobusu
– Organizacioni troškovi
Aranžman ne sadrži:
– Ulaznicu za Smederevsku tvrđavu 150,00 dinara
– Individualne troškove

NAPOMENA:
– U slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika Agencija zadržava pravo otkaza putovanja, najmanje 5 dana pre polaska.

Kalkulacija rađena na bazi 45 plativih putnika.
Organizator putovanja Agencija Konvoj Travel G. Milanovac.

Destinacije

Svaki putnik i zaljubljenik u druge zemlje i kulture govori da je njegova lista „must“ destinacija svake godine sve veća i veća. Svaki put kada zakoračite nogom na novo i neistraženo tlo, vaše ambicije rastu i javljaju se želje za novim turističkim destinacijama.

Putno osiguranje

Tokom turističkog ili poslovnog boravka u inostranstvu, nepredvidjeni zdravstveni problemi mogu Vam poremetiti planove, a putno osiguranje Vam pomaže vam da polisom međunarodnog putnog osiguranja takve situacije prevazidjete.

Prevoz

Naše dugogodišnje iskustvo u organizaciji aranžmana i prevozu putnika, poznati su kako širom naše zemlje tako i van njenih granica. Od nas možete iznajmiti autobuse i kombi vozila turističke klase, sa audio/DVD opremom, klimom i ostalim pratećim uredjajima.

Top destinacije za nezaboravno letovanje...
Prelepa letovališta u Konvoj Travel-u.

Konvoj travel doo preduzeće za saobraćaj, trgovinu i turizam osnovano je 19.11.1992. godine u Gornjem Milanovcu. U sklopu privrednog društva već dugi niz godina, uspešno posluje i turistička agencija Konvoj travel.
Licenca kategorije A 20 OTP 247/2020
od 01.02.2020. godine