KONVOJ TRAVEL
  • Heroja Draževića 10đ, 32300 Gornji Milanovac
  • +381648259074
  • +38132717901
  • konvoj-travel@mts.rs

KRUPANJ - SOKO GRAD

GORNJI MILANOVAC-VALJEVO-KRUPANJ-ETNO SELO VRHPOLJE-SOKO GRAD-BAJINA BAŠTA-GORNJI MILANOVAC
– jednodnevni izlet –

Polazak iz G. Milanovca sa centra, dana 15.06.2019 godine u 06:00 sati.
Put vodi preko Ljiga i banje Vrujci do Valjeva. Panoramsko razgledanje Valjeva-Tešnjar čaršije, Muselinovog konaka iz XVIII veka. Slobodno vreme.
Nastavak putovanja do Krupnja-Dobrog potoka. Poseta crkvi Sv. uspenja Presvete Bogorodice u Dobrom Potoku, jedne od najstarijih u Podrinju, a opstala je zahvaljujući velikom trudu i radu parohijana i sveštenstva. Svaki sveštenik ostavio je pečat svoga rada u izgradnji i renoviranju, tako da danas ko god je poseti sa puno lepih uspomena poželi da opet dođe. Komplekas čine: crkva brvnara, tri pećine isposnice, Muzejska postavka gradske kuće, prirodnjačka zbirka, drveni zvonik, gostinska kuća i otvorena pozornica. Portu crkve krase stoletne lipe, a ispod njih desetine sofri-otkrivenih i pokrivenih, koje su postavili parohijani za odmor svakoga ko kroči u ovo mesto. Kraći odmor.
Nastavak puta preko Ljubovije do etno sela Vrhpolje, gde se oseća duh tradicije sa početka 19 veka: drveni vajati, magaze, ćilimi, šarenice, drveni kreveti zastrti tkanicama, tronožice, stari ormari, devojački sanduci, šareni pojas i dunja na ormaru. Tu je i hajdučka kuća sa velikom baštom iznad reke Drine.Slobodno vreme.
Iz etno sela, nastavljamo do Soko Grada, srednjovekovne tvrđave, koja nikada vojno nije bila pobeđena,već je uvek menjala gospodara mirovnim putem. U sklopu kompleksa je i manastir sv.Nikole. Obilazak kompleksa i slobodno vreme za odmor i osveženje.
Povratak preko Bajine Bašte i Užica za Gornji Milanovac uz kraća usputna zadržavanja u zavisnosti od raspoloživog vremena.
Dolazak u Gornji Milanovac u kasnim večernjim satima.

CENA ARANŽMANA- 2.000,00 dinara

Aranžman sadrži:
-prevoz turističkim autobusom,sa kompletnom opremom
-vodič ispred agencije
-organizacija izleta
Aranžman ne sadrži:
-individualne troškove

Kalkulacija rađena na bazi 45 putnika po autobusu.
Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja agencije Konvoj Travel Gornji Milanovac.

 

Destinacije

Svaki putnik i zaljubljenik u druge zemlje i kulture govori da je njegova lista „must“ destinacija svake godine sve veća i veća. Svaki put kada zakoračite nogom na novo i neistraženo tlo, vaše ambicije rastu i javljaju se želje za novim turističkim destinacijama.

Putno osiguranje

Tokom turističkog ili poslovnog boravka u inostranstvu, nepredvidjeni zdravstveni problemi mogu Vam poremetiti planove, a putno osiguranje Vam pomaže vam da polisom međunarodnog putnog osiguranja takve situacije prevazidjete.

Prevoz

Naše dugogodišnje iskustvo u organizaciji aranžmana i prevozu putnika, poznati su kako širom naše zemlje tako i van njenih granica. Od nas možete iznajmiti autobuse i kombi vozila turističke klase, sa audio/DVD opremom, klimom i ostalim pratećim uredjajima.

Top destinacije za nezaboravno letovanje...
Prelepa letovališta u Konvoj Travel-u.

Konvoj travel doo preduzeće za saobraćaj, trgovinu i turizam osnovano je 19.11.1992. godine u Gornjem Milanovcu. U sklopu privrednog društva već dugi niz godina, uspešno posluje i turistička agencija Konvoj travel.
Licenca kategorije A 20 OTP 247/2020
od 01.02.2020. godine