Feb 20, 2018 Last Updated 7:47 AM, Jun 10, 2017

Višegrad-Trebinje- Dubrovnik- Mostar-Sarajevo

Višegrad-Trebinje- Dubrovnik- Mostar-Sarajevo

Program putovanja:

 1. Dan (31.03. subota) G.MILANOVAC-ČAČAK-VIŠEGRAD-TREBINJE

Polazak iz G.Milanovca u jutarnjim satima (oko 04:30h), Čačka ( oko 05:00h) vožnja preko Užica sa usputnom pauzom zbog odmora I graničnih formalnosti do Višegrada, gde je predviđena pauza za razgledanje ćuprije na Drini koja je ušla u Svetsku baštinu spomenika kulture i nalazi se pod zaštitom UNESCA i slobodno vreme za individualnu posetu novoizgrađenog Andrićgrada.

Nastavak vožnje do Trebinja (oko 4h sa usputnom pauzom na Tjentištu). Dolazak u Trebinje u  popodnevnim satima i odlazak autobusom na brdo Crkvine obilazak Manastira Hercegovačka Gračanica koja je podignuta kao replika Kosovske Gračanice i u kojoj je sahranjen čuveni trebinjski pesnik Jovan Dučić. Odlazak u hotel, smeštaj. Nakon kraćeg predaha polazak na pešački obilazak prelepog starog grada uz pratnju lokalnog vodiča. Obilazak najznačajnijih lokaliteta u Trebinju, šetnja ulicama starog grada, gradske zidine sa trgovima.…”Trg Pesnika” gde su platani stari preko 100 godina, koji predstavljaju simbol grada. Na trgu se nalaze brojni pokloni pesnika Jovana Dučića svom gradu (Jelena Anžujska, Njegoševa bista, lavovi na ulazu u park). Nakon obilaska grada u pratnji vodiča, slobodno vreme I individualni povratak u hotel. Noćenje.

 1. Dan (01.04. nedelja) TREBINJE-MANASTIR TVRDOŠ-DUBROVNIK-TREBINJE

Doručak. Nakon doručka slobodno vreme u Trebinju ili fakultativni izlet do manastira Tvrdoš I Dubrovnika. Poseta manastira koji je po narodnom predanju podigao Sv. car Konstantin i majka mu Jelena. Mogućnost kupovine čuvenog manastirskog vina I ostalih proizvoda (zadržavanje u manastirskom kompleksu oko 1 h).  Nastavak izleta za Dubrovnik (oko 12:00h), vožnja autobusom I dolazak u Dubrovnik. Obilazak grada uz pratnju lokalnog vodiča (Ornofijeva fontana, Orlandov stub, Katedrala Sv. Vlaha, Gradska većnica, Knežev dvor). Neizostavna šetnja Stradunom i slobodno vreme za individualne aktivnosti (predviđeno zadržavanje oko 4h). U popodnevnim satima povratak u Trebinje. Slobodno popodne u Trebinju. Noćenje.

 1. Dan (02.04. ponedeljak) MOSTAR-SARAJEVO-ČAČAK-G.MILANOVAC

Rani doručak (oko 07:00h) Nakon doručka napuštanje hotela i vožnja do Mostara. Dolazak u Mostar oko 10:00h I sledi obilazak grada uz pratnju lokalnog vodiča (Franjevačka crkva, Sinagoga, Kriva ćuprija, Tabadžića džamija, Hamam, Stari most, Kujundžiluk...). Slobodno vreme (oko 2h) za individualne aktivnosti u starom delu grada Mostara. Nastavak vožnje do Sarajeva. Dolazak u Sarajevo u popodnevnim satima. Slobodno vreme za razgledanje grada I individualne aktivnosti na Baš čaršiji. U večernjim satima polazak za Srbiju. Dolazak u Čačak I G.Milanovac oko ponoći.

Termin putovanja:

Cena aranžmana:

31. Mart – 2. April 2018

69 eura

Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Unicredit banke na dan plaćanja

Način plaćanja: 20% prilikom rezervacije ostatak u ratama najkasnije 15 dana pre polaska.

Aranžman obuhvata:

 • prevoz turističkim autobusom (A/C,DVD)
 • smeštaj u hotelu sa 3* u Trebinju na bazi 2 noćenja sa doručkom (doručak-švedski sto)
 • smeštaj u sobama 1/2, 1/3, 1/4
 • pratioca grupe ispred agencije
 • obilaske i razgledanja prema programu uz pratnju lokalnih vodiča
 • organizacione troškove

Aranžman ne obuhvata:

 • fakultativni odlazak autobusom u Manastir Tvrdoš i izlet do Dubrovnika i obilazak starog grada sa lokalnim vodičem - 15 eura (min.25 punika)
 • putno zdravstveno osiguranje (do 18 god.- 200 din; od 18-70 god-305 din, preko 70 god- 600 din)

Doplata za 1/1 sobu 20€
Deca do 12 godina imaju 20% popusta, i koriste sve usluge.

OPIS I LOKACIJA HOTELA: Hotel Viv 3* se nalazi u užem centru grada. Sobe sa TWC, 1/2, 1/3, 1/4 . Usluga u hotelu je noćenje sa doručkom na bazi švedskog stola. Postoji mogućnost promene hotela iste kategorije.

DOKUMENTA POTREBNA ZA PUTOVANJE: Važeći biometrijski pasoš (za putnike koji ne žele fakultativno u Dubrovnik mogu da putuju sa ličnom kartom), za maloletnu decu obavezan je pasoš i saglasnost roditelja koji ne putuje overena u Sudu ili Opštini.

 Za realizaciju programa minimum 40  putnika. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, organizator putovanja zadržava pravo korekcije cena, izmene programa, spajanja grupe sa drugom agencijom ili otkaza putovanja najkasnije 5 dana pre početka putovanja. Organizator putovanja zadržava pravo izmene programa putovanja (redosled pojedinih sadržaja u programu u zavisnosti od objektivnih okolnosti).

Organizator putovanja: Turistička agencija “Konvoj travel” iz Gornjeg Milanovca. Licenca ministarstva turizma OTP 288/2010 od 17.02.2010. godine Prema Zakonu o turizmu organizator ima propisanu polisu osiguranja br.30000000953  za slučaj insolventnosti i odgovornosti za slučaj štete kod  „MILENIJUM OSIGURANJE“ a.d.o. Beograd. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije "Konvoj travel".